Generelle oplysninger

Essi.dk
Dyringparken 102 3. th
2660 Brøndby Strand
CVR: 40384804
E-mail: info@essi.dk

Betaling

Hos Essi.dk kan du betale på følgende måde:

  • VISA Dankort
  • Maestrocard
  • Mastercard
  • Paypal

Betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes eller det virtuelle produkt er oprettet med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Betaler du via PayPal, er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs mere om betingelserne på PayPals hjemmeside.

Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning: Danmark – Kroner (DKK)

Essi benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

Essi’s egen hjemmeside bruger ligeledes kryptering med SSL protokol.

Levering

Levering sker indenfor 2-7 hverdage. Forsendelser leveres af DAO og PostNord. Det kan forekomme at vi kommer bagud pga. travlhed og leveringen derved forsinkes 2-7 dage. I det tilfælde kan leveringen tage 4-12 dage.

For levering udenfor Danmark kan det tage 4-10 hverdage.

For pakker der ikke hentes, debiteres en afgift svarende til de omkostninger vi har haft for at modtage den retur.

Ordrer modtaget i weekenden eller helligdage afsendes efterfølgende hverdag.

Vi leverer pt. kun til Belgien, Bulgarien, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Færøerne, Grækenland, Holland, Irland, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Monaco, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, Schweiz, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn og Østrig.

Fri fragt – betingelser

Du har ret til fri fragt ved køb for 750,- eller derover (ekskl. fragt). Fri fragt gælder kun i Danmark. Fri fragt sendes altid til DAO pakkeshop. Der er ikke mulighed for at vælge pakkeshop i menuen, men hvis du gerne vil have sendt til en bestemt DAO pakkeshop, kan du skrive det i bemærkningsfeltet, når du kommer til kassen.

Fortrydelsesret & returnering

Vi ønsker selvfølgelig, at du skal være tilfreds med dine varer. Fortrydelsesretten er gældende fra den dag du modtog din bestilling.

Ved at acceptere handelsbetingelserne anerkender og accepterer du:

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@essi.dk. Du skal angive dit navn, adresse, en forklaring på returneringen og anden relevant information, f.eks. ordrehenvisning, fakturanummer og produktets navn i e-mailen.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Hvis du gør brug af din returret skal DU betale for returforsendelsernes omkostninger og du er ansvarlig for produktets tilstand, efter at du har modtaget produktet og under returforsendelsen.

Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for: ”Plakater”. Da de er skrøbelige af natur, skal disse altid sendes som pakkepost, med forsikring.

I tilfælde af, at varen bliver returneret i forringet stand, som betyder, at vi ikke kan sælge produktet for originalbeløbet, forbeholder Essi sig retten til at fratrække et beløb svarende til værditabet. Værditabet bliver vurderet fra sag til sag.

Produktet returneres inden for 14 dage fra datoen, hvor Essi blev underrettet om returneringen. Produktet skal sendes godt emballeret, i god stand og i sin originale æske og/eller emballage. Afhængig af destinationen kan du blive pålagt yderligere gebyrer for at modtage din pakke. Sådanne afgifter inkluderer told- og toldafgifter, moms/lokale skatter osv. Ovennævnte gebyrer er det eneste ansvar for dig, også i tilfælde af tvangsretur, dvs. inden pakken bliver leveret til kunden. Hvis du har brug for mere information om dette, skal du straks kontakte vores kundeservice.

Vi tilbagefører dine penge, så snart vi har modtaget og kontrolleret din returnering. Der går i gennemsnit 7-10 hverdage (man-fre), fra din returnering er sendt afsted til at den er registreret på vores lager. Desuden kan det tage op til 5 hverdage før pengene er på din konto.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder dele af dit køb.

Ingen fortrydelsesret

Aftaler eller køb hvor fortrydelsesretten ikke gælder: 

Specialbestilling af plakater, hvor der er lavet tilpasninger til originaldesignet herunder plakater der er specialproduceret dvs. costumized plakater, fødselstavler/birthposter og ændringer af originaldesign. 

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi.

Vi anbefaler, at du forsigtigt pakker plakaterne ud af røret. For at afgøre om der er sket skade på plakaterne ved pakning eller under fragten. Ved retur rulles plakaterne forsigtigt sammen og returneres i original emballage (Rør+silkepapir). Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, inkl. leveringsomkostninger ved fortrydelse af HELE købet.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Kvalitet af plakater

Alle vores plakater printes på 190g matt satin plakatpapir. Variationer i vægt og størrelse kan forekomme. Vi anser op til 4mm i margin som acceptabelt.

Holdbarhed og vedligeholdelse

Plakaterne er beregnet til ophængning indendørs ved stuetemperatur og må ikke hænge i direkte sollys. Sollys skader trykket og plakaterne risikere at miste deres farve. Din reklamationsret frafalder hvis plakaterne er blevet misvedligeholdt, ved fx at være udsat for vand, varme/kulde eller direkte sollys. Vi anbefaler ophængning af plakater sker ved brug af plakat rammer til formålet, således beholder plakaterne bedst deres farve! Plakater der ikke monteres stramt i rammen, har en tendens til over tid, at “falde” sammen eller bølge. Når en plakat bølger i rammen skyldes det at den kun er 1-2 mm tyk men der i en ramme er plads til mere, det gør at plakaten kan “falde sammen”. Derfor anbefaler vi altid professionelt monteret plakater i rammer. Dette kan fx gøres ved det lokale trykkeri, hvor de indsætter en skumplade bagved plakaten inden i rammen, dette sikre at plakaten sidder stramt i rammen, og dermed undgår man at den bølger eller falder sammen.

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. (Med mindre der er tydelige tegn på misligholdelse).

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til: 
Essi
Dyringparken 102 3. th
2660 Brøndby Strand
CVR: 40384804

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

Gældende lovgivning og retskreds

Du skal være fyldt 18 år for at handle på Essi.dk – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.

Persondatapolitik

Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre, de er kun registreret i vores kundekartotek. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger.

For at du kan indgå aftale med Essi, har vi brug for følgende oplysninger:
. Navn
. Adresse
. Telefonnummer
. E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Essi og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og de ansatte for Essi har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på www.Essi.dk er Essi.

Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@essi.dk