Kommer plakaterne i rammer?

Nej. På grund af manglende lagerkapacitet har vi pt. ikke salg af rammer.

Kan jeg spore min forsendelse?

Ja. Du modtager en e-mail med sporingsnummer efter dine varer er sent fra os.

Hvornår modtager jeg min ordre?

Levering sker indenfor 2-7 hverdage. Forsendelser leveres af GLS med eller uden omdeling. Det kan forekommer at vi kommer bagud, pga. travlhed, hvilket vil resultere i at levering kan forsinkes 2-7 dage yderligere.

Kan jeg returnere mine plakater?

Ja. Kontakt os på info@essi.dk.

Hvordan sendes mine plakater?

Alle plakater bliver sendt forsvarligt i paprør. Derudover er hver plakat separeret med silkepapir for at beskytte plakaten.

Hvor produceres mine plakater?

Plakaterne er designet og produceret i Danmark.

Kan jeg ændre plakaternes farver?

Se under specialbestilling.

Kan jeg få guldtryk?

Vi har i øjeblikket et lille udvalg af guld -og sølvtryk og der kommer meget mere i fremtiden, så hold øje på www.essi.dk og instagram. Hver plakat er unik og håndlavet og de kan derfor ikke være 100% ensartede. Bemærk også, at guld -og sølvtryk kun kan fås i A4(21×29,7cm) og 30x40cm.

Hvilken lande leverer i til ?

Pt. leverer vi kun til Belgien, Bulgarien, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Færøerne, Grækenland, Holland, Irland, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Monaco, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, Schweiz, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn og Østrig.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os via email info@essi.dk eller ved at udfylde kontaktformularen HER