Ønsker du et unikt design? Eller en mindre tilpasning? Meget kan lade sig gøre – har du spørgsmål – så skriv til os på: info@essi.dk

Specialbestilling af plakater

Vi får en del forspørgsler på specialbestilling af plakater – hvilket vi selvfølgelig er rigtig glade for. Sagen er blot, at det tager tid og derfor koster ekstra, hvis man ønsker at bestille en unik plakat med egen tekst eller billede.

Smårettelser til vores plakater

Har du forelsket dig i en af vores plakater – men du kan måske ikke lide teksten? Så kan vi tilbyde at rette teksten under forudsætning af, at du vælger en tekst, der er ca. samme størrelse. Smårettelser som fx at få fjernet et element i plakaten eller få justeret en farve kan vi også tilbyde. Du kan skrive til os her med din forespørgsel: info@essi.dk. Der tillægges typisk kr. 150,- oven i originalprisen på plakaten for sådanne rettelser.

Større rettelser eller eget design

Vil du gerne have designet din helt egen plakat? Eller lavet større rettelser til en af Essis designs? Så kan vi også hjælpe dig. Hvis du ellers har en god ide om, hvilken plakat du vil have designet, skal du blot sende alt info til vores kundeservice mail – herefter vender vi tilbage med en pris. Du kan skrive til os her med din forespørgsel: info@essi.dk. Prisen varierer meget, men minimumspris for specialbestilling er kr. 300,- oven i originalprisen på plakaten. 

Da design er en smagssag, skal man forvente en vis afvigelse mellem éns egen ide og Essis design. En sidste tilretning hører med i tillægsprisen, men tillægsprisen stiger yderligere med 50,- for hver deraf følgende tilretning.